La fuga de l'Elena


Projecte fotogràfic documental que retrata l’últim any d’una resident d’un conegut hospital de Barcelona. El final de la seva etapa de formació ha estat profundament marcat per la pandèmia global de la COVID-19. 

Els darrers mesos de residència haurien de servir per determinar el següent pas en la vida professional, però enguany, a causa de la situació hospitalària, ha desgastat tant als residents, que molts d’ells s’han vist obligats a gastar més energies en cuidar-se i sobreviure, que al seu futur. 

El col·lectiu de Metges Interns Residents (MIR), fa anys que arrosseguen jornades de feina interminables, sous precaris, falta de descans i una preocupant manca de supervisió. Aquesta realitat els va dur a convocar una vaga arreu de l’estat espanyol per demanar millores de les seves condicions econòmiques i laborals. El desgast constant que suposa el dia a dia provocat per aquesta situació laboral i social, ha accentuat la necessitat d’esbargir-se de l’Elena, que ha trobat en la naturalesa, el Ioga i l’oci amb amics regat d’alcohol, la manera de fugir.

 
TITULO
DESCRIPCION